12.11.21

Fick börja gårdagen med att tända alla lampor jag kunde för att inte deppa ihop helt redan innan frukost. Efter morgonpromenad och frukost blev det snabbstädning inför dagens besök. Bakade en äppelpaj till fika, mums vad det är gott! Sötaste Alice 2 mån och hennes mamma kom sen för fika och promenad. Mysigt såklart! Pratade lite med Alice som var mycket svårflörtad men några leende fick jag iaf. På kvällen gjorde sambon köttbullar, hur gott är inte det???
Stickorna går som vanligt några varv varje dag och Sandra undrade om jag ville göra bebisraggisar till Alice. Såklart jag vill! Ska ut och leta efter något fint garn, kanske rååååsa =)

Agility och lite virkning

Idag började jag och lilla prinsen dagen riktigt tidigt med att köra husse till tåget. Efteråt åkte vi hem igen och myste ner oss under täcket igen. Charlie är verkligen ingen morgonhund, vilket jag inte klagar på alls... =)

På fm stod det agility på agendan och vi la idag till med böjda tunnlar på repetoaren, kul tyckte charlie! Efter lite hinderträning körde vi en liten bana vilket är så jäkla kul! Får försöka fota lite nångång.

Ikväll åkte jag å prinsen på syjunta till vänninan Linda och bästisen Ella! Så gött med en tjejkväll innehållande snack, fika, hundprat, hundmys och lite virkning =) Har också läst på tricket rulla och ska börja träna in det. Spännande!

Gonatt!
(Bild på bästisen Ella)

I Love Pyssel <3

Pysselmaja har verkligen vaknat till liv igen =) Jag har så många ideer och även om jag har en massa tid så känns det inte så. Jag älskar julen och det är nog därför det rycker så mycket i pysselnerverna, julen är ju en underbar högtid för oss pysselälskare!! Just nu har jag mest fastnat i garnträsket. 2 par raggsockar är redan klara som julklappar till mina söta syskonbarn. De var de första raggisarna jag gjort så jag är rätt nöjd. Jag skulle kunna sticka hur många par som helst, det finns ju så mycket fint garn!! Önskar att min brevlåda såg ut såhär varje dag =)