Helvetet nere i källaren

Ska ta tag och rensa/slänga/spara i källaren. 50kvm helvete! Så underbart med stor källare tänkte vi när vi flyttade hit, ner med all skit bara och ta tag i det sen. Där syns det ju inte liksom. Det är som att pausa problemen/projekten man inte orkar ta tag i. Inte lika underbart nu när man släpar sig ner för trappen och ser vad man (inte)gjort..
Det värsta är att jag städar och rensar hela tiden men det känns mest som att jag bara flyttar runt på grejerna och inte kommer nån vart! Har nu gett upp för en liten paus och ska ge er en bild på helvetet här nere...i källaren..

En superbra helg!

Jag har haft en så knölig vecka! Ska bli otroligt skönt att börja på en ny imorn. Har nog aldrig längtat till en måndag tidigare i mitt liv men nu gör jag det! Inte för att helgen var tråkig, tvärtom. Helgen var underbar! I fredags kom min goa tjejkompis ner från göteborg för att överraska en kompis som fyllt 30 i veckan. I lördags var vi en sväng på stan följt av en mysig eftermiddag i stallet. På kvällen var det kalas med goda vänner, så härligt! Vi avslutade helgen med en brunch tillsammans idag. En perfekt helg! Charlie och jag tog dessutom en underbar höstpromenad med bästisen taxilax-Ella och hennes matte idag.
Ikväll försökte jag mig äntligen på fortsättningen på raggsocka nr 1 (av tänkta 4 stycken) vilket inte var lika lätt i verkligheten som det stod på pappret men jag tror att jag hajjade tillslut. Charlie och pimpim tyckte iaf de va supergött att jag satt still i soffan.
Imorn blir de stick-och virkkväll så får se om det blir någon fortsättning på raggisarna =)
Nattinatti!

Aj aj aj

Idag tog jag, tyckte jag då, ett klokt beslut att cykla till ett möte. Jag har knappt rört min cykel på ett år och räknade med att få ont i rumpan som man brukar efter långt uppehåll. Nu ikväll började träningsvärken smyga sig på I LÅREN !! Har så ont hur jag än gör att jag börjar lipa snart. Tagit värktabletter t.o.m! Pinsamt..

Efter min cykeltur tog jag och charlie en riktigt lång och skön promenad i naturreservatet. Härliga höst! Så underbara färger och atmosfär! Tog lite mysiga bilder såklart =)