Att kroka!

Jag gillar att lära mig nya saker. Blev dock nervös när jag skulle lära mig att kroka en filt igår med hjälp av min kompis andra sidan dataskärmen. Hon hade gjort ett jättejobb med text och massa bilder på sin hemsida, sen fick jag såklart ändå fråga en del men jag kunde tillslut!

Tyvärr är ju detta nya, för mig, sätt att handarbeta totalt beroendeframkallande!!
Ni ska få följa utvecklingen så jag börjar med bilder från början till där jag är nu så bygger jag på allt eftersom.
Filten ska bli till Charlie och jag gör den i raggsocksgarn så den ska gå att tvätta. Den blir heller inte så stor då jag inte ville de skulle bli ett evighetsprojekt.

 

Fräscht!

Det blev lite nytt i min rivstart iaf. Det tråkigt med att jag vill inreda nytt är ju som alltid att det inte får plats i budgeten men också att jag denna gången var tvungen att städa rätt rejält innan! Nu när jag arbetsprövar i veckorna så får hemmets alla uppgifter stå åt sidan lite då energin lätt tar slut, så nu var det lite extra stökigt och skitigt. Men det löste sig bra, jag fejjade på och inrede med sånt jag hade hemma. Sen gick jag och lyxade i blombutiken istället, underbart!
Det blev nya blommor i köket, en liten söt sak till mitt nattduksbord och snittblommor till vardagsrummet. Skulle lätt kunna handla massor mer, men kanske en annan dag.
Den underbara blombutiken heter "blommor & blad" och finns här i byn! Hur perfekt som helst!

Inreda?

Nu är det mycket på gång i min hjärna igen. Idag vill jag göra massvis, mycket pga fina vädret, men vet att jag inte kommer hinna eller orka. Skulle dessutom lyxa morgonfrukosten men inredningstidningen som damp ner i brevlådan i veckan.., Vips! Så fick jag massor nya idéer till sovrummet!
Suck! What to do???