Sjalen i min LYS

 
I en av mina lokala garnbutiker som heter Mormor Elin
har ägaren virkat min hjärtesjal. Hon gjorde den så extra fin med
garnbollar på!
Bilden är lånad från hennes facebook sida.
Jag blev så förvånad och lycklig när jag var inne i butiken 
i fredags och det första jag ser är "min" sjal på en skyltdocka!
WOW! 
 
 

Olika sjalar

 
Här är en sjal som jag fått tips om mönster från en kompis. Garnet är Spettacolo och mönstret tror jag bara heter enkel trekantsjal =)
 
''
Detta är en Wingspan, mönster fick jag också tips om av en kompis och denna stickade vi tillsammans i en av vår facebookgrupps "stick-along". Mönstret finns gratis på ravelry.
Garnet är ett akryl jag köpte på netto.
 
 
Detta är min första spindelsjal. Stickad i Delano. Mönstret finns gratis både på garnstudios hemsida, här, och så finns det tillsammans med en jättebra tutorial på bloggen KungenochMajkis
 
 
 
Detta är min andra spindelsjal virkad i garnet Madrid.
 
 
Denna sjalen virkades också på en "virk-along" som vi hade i vår facebookgrupp. Mönstret heter enkel virkal sjal och finns på garnstudios sida. Länk här. Sjalen är virkad i ett handfärgat angora/akryl jag köpt på tradera.
 
 
 
Här kommer denna sjalen igen. Grundmönstret är spindelsjalen fast den är omgjord till döskallar. Mönstret är från kungen och Majkis. Här finns mönster och tutorial. Garnet är mercan. 
 
Det var nog allt för idag! 
Ska ställa in lite tidsinställda inlägg nu så ni har lite att titta på i veckan.
Natti natti
 
 

Ett UFO klart!

 
 
Jippi!
NU är båda mina vantar klara! Jag började sticka på dem i januari då jag gick med i en grupp på facebook där man skulle sticka ett par vantar i månaden..eh gick sådär som ni förstå då jag precis är klar med januari månads vante! Mönstret fick jag när online stickcafe firade 5000 medlemmar tror jag de var men det finns att köpa på ravelry. Lägg gärna till mig som vän, mitt alias är "rebbban" (ja de ska bara 3b) och mönstret ligger i mitt bibliotek. Ska också försöka, apropå ravelry, att lägga in mönstret till hjärtesjalen där.
 
Nu är ju bara frågan om jag ska fortsätta med något i ufohögen eller med något jag håller på med nu, typ pyttipannasjalen eller koftan...ELLER börja med något nytt.. jag har ju trots allt avslutat ett projekt...=)