Ändring i mönstret till hjärtesjalen

Tack vare en tjej vid namn Emma Fransson har jag nu ändrat lite fel i mönstret. Det fattades stolpgrupper på raden där man minskar de fm från 11 till 9.
Jag hoppas du vill ge mig din adress så jag kan skicka ett tack till dig!
Det går bra att höra av sig på FB då vi har kontakt där.

Jag hoppass ni andra virkar på för fullt med mönstret och att ni vill visa mig bilderna sen, på ett eller annat sätt!
Jag har redan en tanke på en annan hjärtesjal, men kopplingarna ner till armarna är lite tröga just nu så än sålänge finns den bara i huvudet, men håll utkik!

Galen!

Jag bara måste meddela att jag blir smått galen på denna bloggsidan ibland. Har försökt att ändra bilderna på sidan i en veckan utan att lyckas med mer än en bild (därav vinterbilden mitt i sidan!!) Det har inte heller fungerat att blogga från mobilen på evigheter vilket gör mig än mer tokig då det ibland inte finns tid att arbeta från världens slöaste dator(min alltså) och att föra över bilder med allt vad de innebär... Har börjat starta upp en ny blogg på en annan sida men ska testköra den ett tag först för att se om den håller måttet =) annars är det ju liksom ingen idé att byta..
Håller iaf på för fullt med min pytt och lyckats att bara hålla mig till den (och koftan) ett tag.....alla mina andra projekt är mer eller mindre UFON just nu.
På bilden ser ni hur mitt sällskap ser ut just nu när vi ska sticka lite på pytten <3

Påbörjade projekt

Just nu är jag inne i en period där jag tokletar mönster utan att kunna bestämma mig för något att börja på. Jag bara vill börja på något, helst flera projekt samtidigt, för det liksom kliar sådär jobbigt i fingrarna =) Jag googlar, är på ravelry och drops samt letar i alla facebookgrupper jag är med i. Igår blev det helt plötsligt bara pang bom två nya projekt påbörjade.
 
Jag var och köpte ett nytt garn i min ena LYS, ett drops lace i fin beigevit, och började på min första pyttipanna.
 
 
 
Efter två uddar av pytten kändes den himla sladddrig och jag fick tips om att gå ner i stickornas storlek. Jag bytte också garn till ett handfärgad angora/akryl som jag köpt på tradera. Det blev mycket bättre!
 
Tänker att jag lätt hittar ett annat mönster till mitt lacegarn, typ en haruni kanske, men kan ju ändå göra en liten pytt kanske då det är 800m på en härva lace!