Första bebisplagget!Då har jag äntligen gjort min första bebiskofta! Har länge tänkt att jag ska ta tag i det och när jag igår gick igenom mina garner hittade jag ett fint ljusrosa Nepal från drops som jag hade ca 200g av i rester. Jag bestämde mig för det och började först titta på femtimmarskoftan men hittade på samma blogg foton på treochenhalvtimmesvästen och tyckte den va hiskeligt söt! Det fanns inte så mycket om storlekar så jag gissade på stickor 7 och satte igång. Gjorde den med mening på halva garnet för att det skulle räcka till att göra en till beroende på hur storleken blev. Det gick 86g av garnet men jag gjorde den kortare i modellen så den blev en klänningsväst. Ingen aning om vilken storlek jag landat i men det återstår att se när den provas på tilltänkt bebis. Återkommer givetvis då 😃 

Flyttdags!Ett mindre kaos har brett ut sig i hela lägenheten. 67kvm av kartonger, svarta sopsäckar och tomma möbler sammanfösta för att imorgon bli flyttade till ett lite större 150kvm. Härligt!
Det svåraste tycker jag är att se mitt i detta kaos vad som fortfarande behöver en plats i en låda. Försöker med andra ord skapa nån slags ordning i detta berg av kaos men det är minsann inte det lättaste! 

Fin och soligt väder kan också bjuda på härliga promenader med söta vovvisar. Idag försökte jag få dom båda att gå lösa ihop utan att springa värstingrejset. Jag lyckades efter ett tag men rösten blev lite lidande 😉. Teddy har iaf blivit mycket lydigare - så skönt när de mognar! 
Nu ligger vi utmattade mitt i kaoset aka lägenheten, och ska vila. Rätt skönt!