Dag 1 på weekend i norr

Jag sov så skönt i några timmar! Vaknade av hunger vid lunch och steg upp. Drack kaffe i den finaste muggen och tog sen min virkning och gled ner i stora soffan och njöt en stund Efter nån timme kom familjen hem och vi hade en stund på oss att umgås innan vi åt på Olearys för att sen titta på MODO- Växjö lakers. 

Lite splittrat vem vi hejade på men växjö var bättre ikväll och tog hem segern. 
Nu har jag krypit ner i sängen medans grabbarna sitter kvar i köket och jobbar umgås och dricker vin, välbehövligt för dem! Imorn ska vi ha Bella hemma själva så hon slipper dagis. Spännande vilka äventyr hon drar ut oss på! 
Natti natti!

Weekend i norr

Igårkväll startade vi resan mot örnsköldsvik där ett par av våra bästa vänner bor med sin dotter, marcus gudbarn ❤️ .
Upp till stockholm preppade jag med åksjuketablett, akupunkturarmband och åksjuketuggummi. Inget illamående men det kändes ändå konstigt med balansen, jädrans x2000 att det måste gå så fort. Under resan hann jag trots detta virka två mormorsrutor. Väl på centralstationen hade vi en timme på oss innan nattåget gick så min käraste syster kom in för att ses med sin minsta dotter, marcus och mitt nyaste gudbarn❤️ Nike 4 mån.


 Timmen blev nästan 2 innan tåget äntligen gick vidare norrut. Varken M eller jag hade åkt nattåg innan men de va riktigt bekvämt. Jag kunde ju visserligen inte sova alls mycket men det var skönt att ligga ner med täcke och kudde. Som tur va bokade vi en egen kupe så vi slapp bli störda av en tredje okänd person. 

Nu har jag ätit frukost och dimper ner i sängen några timmar! Natti!