Flott!

Så här flott lever vi nu. Egentligen behöver man inte så mycket. För mig räcker det långt med säng,tv,garn,sambo å mina djur. Lite kläder å tillgång till toa å dusch. Mat? Tja...det får vi väl köpa oss nånstans =)

Fredag

Sitter och väntar in dagiskompisen Teddy. Charlie är som på nålar =) Nu var det flera dagar sedan de sågs och då ska de alltid bråkas lite extra när de väl ses. Dessa vovvar =) Fullt upp idag med andra ord. Imorn ska de sista flyttas och sen är det bara att vänta in tisdagen då vi flyttar till min mamma och bor där i en vecka så lägenheten kan bli färdigrenoverad innan vi flyttar in, skönt!

Flytt,kalas och tårta

Denna helgen var mycket händelserik. Vi har fått så mycket gjort tack vare goda vänner och familj, och vi är sååå tacksamma!

På fredagen satt jag med tårtdekorationer och hann precis bli klar med båda tårtorna som var beställda. På kvällen levererades första tårtan till en kompis som fyllde 30 och fick tårtan som present. Den blev mycket uppskattad kan jag lova! =) Det var så kul att komma iväg och träffa goa vänner, perfekt fredagskväll!

På lördagsmorgonen gick M och jag upp lite tidigare och gick igenom vad som kunde flyttas till lokalen där vi har våra saker tills vi får tillgång till nya lägenheten. Andra tårtan levererades tillsammans med 2 extra par skor till ett dop och den tårtan hade gjort succe, så roligt! Därefter kom "flyttstormen" och efter några timmar hade hela lägenheten tömts så när som på soffa tv säng å kläder =) galet skönt och galet att de hann med så mycket!

Nu tickar dagarna på och snart börjar en ny del i våra liv, spännande!