Grattis M idag!Idag fyller världens bästa sambo år och jag fick ett ryck att baka tårta! Har inte gjort det på jättelänge så det var riktigt roligt. Fyllningarna var päron och ahlgrens bilar. Täcket och dekorationerna är av marsipan. Mums!

En vårdag?


Idag var de visst våffeldagen - so it is och vips var jag på fika hos en vän som gjorde göttiga våfflor. Passade på ett testa lite nytt, nämligen äppelmos på med socker och grädde vilket smakade helt förträffligt! Fast nästintill hela mars har gått kom den vita snön och överraskade i em. Blev en relativt snabb och kylig promenad hem från fikat då jag bestämt har tagit undan alla varmare kläder och går runt i vårjacka. Är inte helt från vettet för jag hade faktiskt en varm kofta under och tom en halsduk. Nu sitter jag i soffan och tittar på snöyran, glad att jag körde ridpasset mitt på fm och nu kan slappa hela kvällen. Charlie har somnat i soffan och kommer inte tigga någon utetid när han vet vad det är för väder. Ska fortsätta titta på the walking dead som jag sett något enstaka avsnitt av och samtidigt virka på en filt. 

Vad hände i norr egentligen??

Ja det kan man undra eftersom det blev en tvär avslutning på både weekend och inläggen. På lördagen fick jag 100 graders feber (eller ja, kanske 38 men det kändes som 100..minst!) och blev superdålig. Natten var en plåga och på söndag lunch skulle vi ta den långa tågresan hem. Jag klarade mig rätt bra till sista sträckan och innan vi va hemma i ingelstad var jag mindre medvetslös och hade 40grader feber. Det var början på 2 långa veckor i influensan för mig. Därför blev allt med infon på bloggen knas. Men resan va superkul och det va grymt härligt att få umgås med så underbara människor!!