Mjölk

Tänk er att ni njuter av ljudet av kaffebryggaren, ni tar fram kaffekoppen och häller upp den mörka drycken samtidigt som ni andas in genom näsan för att känna den varma nybryggda doften. Eftersom magkatarren gör sig påmind lite då och då, går ni till kylen för att hämta en slurk mjölk att hälla i kaffet innan du avnjuter den lugnande smaken i munnen och sinnet. Underbart!
OM det inte vore för att jag blir förbannad varje gång jag ser mjölkpaketen! För ett år sedan blev jag laktosintolerant och har sen dess fått hålla mig till laktosfria produkter. Det går ganska bra och min omgivning har nu börjat vänja sig och tänka på att köpa andra produkter i affären om jag beräknas komma på middag. MEN faktum kvarstår att jag blir förbannad när jag ser mjölkkartongen, och varför??
För att den satans mjölken kostar DUBBELT så mycket som en vanlig mjölk! DUBBELT!!!

Är det inte sjukt? Och varför?

Söndag kväll

Avslutade dagen med en timmes promenad med mina fina pojkar. Slapp regnskurarna precis, skönt! Annars har jag hittat 2 mjukis skjorts till resan och så hittade jag ett par jeans halva priset på lindex. Ett par blå stuprörsvariant som inte sitter åt så hårt i midjan, ibland har man tur! Nu blir det soffan med lite Pepsi Max, resterna ut lördagsgodispåsen och Greys anatomi!

Shopping<3

Har bokat resa till solen med min mamma men efter en stunds letande i garderoben fanns jag i sommarklädesväg; jeansskjorts 1 styck, ... Ja de va de!
Idag fick det alltså bli en liten shoppingtur i jakt på sköna sommarkläder.
Hade turen att springa på en klänning till ett bröllop vi ska på i sommar också, skönt att slippa stressköpa något senare! Den klänningen är den vita till vänster i bild.