Tick tack tick tack

Herre vad tiden tickar på. I helgen var vi på första middagen av fyra med paren i "nittonnollnoll hos oss". Grymt trevligt med god mat! Redan om 2 veckor ska vi ha vår middag och planeringen är i full gång. Jag måste dessutom lägga på ett kol med målningen i hallen!!

Denna helgen har vi sista valplektionen på lördag. Tråkigt tycker jag och det har gått så fort me!! Nu blir det inte mer kurser detta året för oss. På söndag ska jag stå å sälja på loppis och hoppas jag ska få in lite pengar iaf. Har ju (typiskt mig) flera ideer til loppisen förutom det vanliga pysslet som ska göras. Vill gäna baka å virka/sticka lite för att locka kunder tex men hur ska jag hinna med allt?

Imorn ska jag va barnvakt åt sötaste Alva några timmar då hennes föräldrar ska dra flyttlass. Ska bli så mysigt!

Ikväll bjussar jag på en bild med valpmys från någon dag sedan.. <3

Projekt ett två tre...

Har haft lite sidoprojekt på gång också. Blir ju lite uttråkad av att bara virka på filten och sen får jag rätt ont i handen också. Tog därför tag i stickorna i fredags och vips! efter några timmar satt jag med ett pannband i knät =) Efteråt tog jag tag i babyconverseskorna igen och har nu lyckast få ihop en riktigt fin sko.
I veckan får jag ta en dag å måla mer i hallen också men inte imorn för då ska jag luncha indiskt för första gången i mitt liv! Mycket spännande..å lite nervöst =)
Sovgott!

Filten

Jobbar sakta men säkert på min filt av mormorsrutor. Tyckte det blev lite tråkigt att bara göra rutor så jag satte ihop några för att bli mer inspirerad när jag ser hur det kommer se ut.
Virka på Virka på...